MLS Football Jersey
2024 Food Fair · Pre -Fair Opening: Agricultural Food Product Categorie is rijk aan geprefabriceerde gerechten

2024 Food Fair · Pre -Fair Opening: Agricultural Food Product Categorie is rijk aan geprefabriceerde gerechten

China Net News (Reporter Wang Jing) Wat is de hoog -kwaliteitsontwikkeling van landbouwproducten?Hoe krijg ik de gezonde ontwikkeling van de geprefabriceerde groente -industrie?Op 12 april werden de 8e China Food and Food Expo en de 2e China International Pre -Production Industry Expo gehouden in de stad Dongguan, de provincie Guangdong. Een gezonde ontwikkeling van de industrie heeft de ontwikkeling van hoge kwaliteit van de wereldwijde landbouwvoedingsindustrie bevorderd.
Zeerbas, pruimengroentenvlees, gezouten kip … Guangdong Karakteristieke landbouwproducten die “vers” uiterlijk pakken.
In de afgelopen jaren heeft Guangdong veel belang gehecht aan de ontwikkeling van geprefabriceerde gerechten om de wederopbouw van de voordelen van de voedingsindustrie te bevorderen, en een reeks beleidsmaatregelen geïntroduceerd om krachtig te ondersteunen en aan te moedigen de internationale markt uit te breiden.Chen Liangxian, een lid van de partijgroep van de People’s Government van de provincie Guangdong, zei dat de gelegenheid gebruikte om de “Food Expo · Pre -Fair” te organiseren als een kans om een ​​internationaal voedsel en geprefabriceerde handelsbevordering van de groente -industrie, innovatie en Agglomeratie en uitwisseling en wederzijds leren. Tegelijkertijd is het niveau van standaardisatie, standaardisatie en kwaliteitsontwikkeling van de geprefabriceerde groente -industrie van de Guangdong continu verbeterd.
Met betrekking tot de ontwikkeling van geprefabriceerde groenten in Dongguan, zei Xiao Yafei, secretaris van de Dongguan Municipal Party Committee van de provincie Guangdong, dat Dongguan’s voedsel- en drankenverwerkingsindustrie is ontwikkeld, met een totale outputwaarde van meer dan 120 miljard yuan. Ketenondersteuning is duidelijk.Dongguan zal van de gelegenheid gebruik maken om een ​​provinciaal geprefabriceerd groente -industriepark te bouwen ter ondersteuning van de versnelde transformatie en upgrade van de voedsel- en drankenverwerkingsindustrie, innoveren en nieuwe formaten zoals huisdierenvoedsel ontwikkelen en meer bekende merken creëren.
In de Qingtian Exhibition Hall in Zhejiang verscheen Qingtian Xuande -keizer Ju, Haixi Fangan, Beishan Corporal Noodles, Qingtian Sugar Cake en Qingtian Tianyu Qian.
“Qingtian Rice Fish Symbiotic System, met rijst, rijst, rijst, rijst om een ​​hoogwaardige woonomgeving en voedsel te bieden voor vis, vissen om grond in rijst te gieten en natuurlijke meststof te bieden. Zelfverbetering en balans, wederzijdse afhankelijkheid, Een wetenschappelijk ecosysteem vormen.
In het tentoonstellingsgebied van de binnenolie Mongolië, niet alleen het rundvlees en schapenvlees geurig, maar ook de meloenzaden van de prairie die de aandacht van iedereen trekt en stopte naar smaak.
“Het hart van het hart is de originele zonnebloempitten en de gezouten pompoenzaden, en de lage -temperatuur lage -temperatuurstadia van de magnetron schreeuwen het productieproces. Qin Gang, voorzitter van Lianxin Food Co., Ltd., introduceerde dat We houden ons al meer dan 30 jaar aan de kwaliteit van elke korrel zaden om de kwaliteit van elke korrel zaden te waarborgen en consumenten te laten verzekeren.
“De voedingsindustrie van mijn land is blijven uitbreiden, de industriële lay -out blijft optimaliseren en het kwaliteitsniveau is aanzienlijk verbeterd. In 2023 hebben de ondernemingen van de voedingsindustrie goed voor 4,8%van alle industriële activa, waardoor 5,9%van de industriële toegevoegde waarde wordt voltooid , 6,7%bedrijfsinkomsten en 8%van 8%De totale winst heeft de stabiele werking van de nationale industriële economie sterk ondersteund.
In het Xinjiang -tentoonstellingsgebied bracht Xinjiang Baicheng Fresh Food (groep) Supply Chain Co., Ltd. tentoonstelling. “
Er zijn veel consumenten en bedrijven uit de proefgebieden van verschillende provincies en steden in het hele land. , die mensen heeft aangetrokken om producten te stoppen.
Rapport/feedback
MLS Football Jersey